Καραγιαννίδης Νικόλαος

Οικονομολόγος Παραγωγής M.Sc.

Eπιτυχημένο και έμπειρο στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας, υπηρέτησε σε διάφορες Υπηρεσίες όπου μεταξύ άλλων ήταν υπεύθυνος για την διεύθυνση, καθοδήγηση, αξιολόγηση και επαγγελματική επιμόρφωση του προσωπικού. Αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Αστυνόμου Ά.

Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Διοίκηση Παραγωγικών Μονάδων, κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στον χώρο της Οικονομίας από το Τμήμα Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και στον τομέα των διαπραγματεύσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Επίσης είναι μέλος της Ένωσης Διαπραγματευτών Ελλάδος. Έχει απασχοληθεί ως σύμβουλος ανάπτυξης δικτύου προώθησης χρηματοοικονομικών προϊόντων από το 2004 έως το 2010 σε πανευρωπαϊκό όμιλο και έκτοτε δραστηριοποιήθηκε σε διάφορες εταιρίες, πλέον και στην Partners Esco, ως σύμβουλος ανάπτυξης και εκπαίδευσης προσωπικού.

Ματζάνα Ερμιόνη

Τοπογράφος Μηχανικός Τ.Ε.

Μηχανικός Γεωπληροφορικής & Τοπογραφίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Εργάζεται στην Partners Esco ως ενεργειακός σύμβουλος και είναι αρμόδια για την οργάνωση και τον έλεγχο των φακέλων του εξοικονομώ.

Επίσης πραγματοποιεί τις αυτοψίες στα ακίνητα και έχει την επίβλεψη των εργασιών.

Πατσαβούδη Μαρία

Γραμματειακή & Λογιστική Υποστήριξη

Πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Καβάλας, με πολυετή εμπειρία στην οργάνωση και διοικητική υποστήριξη εταιριών.

Στην Partners Esco είναι υπεύθυνη για την διαχείριση των έργων του προγράμματος Εξοικονομώ κατ΄ οίκον, καθώς επίσης και για την λογιστική – εμπορική παρακολούθηση και τιμολόγηση.

Στεριόπουλος Κωνσταντίνος
Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.

Ενεργειακός Επιθεωρητής με πολυετή εμπειρία στις μελέτες κατασκευής, στην έκδοση οικοδομικών αδειών, στις νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων, στην έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών.

Εργάζεται ως μηχανικός του τεχνικού τμήματος της Partners Esco.

Μεταλλίδου Παναγιώτα

Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.

Έχει γνώσεις στη Γραφιστική Ηλεκτρονικού Σχεδίου και πολυετή εμπειρία στις νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων και στην έκδοση οικοδομικών αδειών.

Καραγιαννίδου Φωτεινή

Υπεύθυνη Μάρκετινγκ MBA

Απόφοιτη Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης και έχοντας στην κατοχή της δύο μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών, είναι υπεύθυνη του τμήματος διαφήμισης και μάρκετινγκ της εταιρείας Partners Esco.

Επιπλέον, αναλαμβάνει την οργάνωση και παρακολούθηση των φακέλων για το Εξοικονομώ.

Τριανταφυλλίδου Μαρία

Υπεύθυνη Καταστήματος Ήρων Καβάλας

Απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με πολυετή εμπειρία στις πωλήσεις και τις δημόσιες σχέσεις, είναι η προϊστάμενη του Καταστήματος ΗΡΩΝ Καβάλας, υπό την νομική κάλυψη της εταιρείας Partners Esco.

Στεριοπούλου Δάφνη

Γραμματειακή Υποστήριξη Καταστήματος Ήρων Καβάλας

Εργάζεται στο Κατάστημα ΗΡΩΝ Καβάλας και είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση και υποστήριξη των αιτημάτων των πελατών του καταστήματος.

Ρόρρη Μεταξία

Υπεύθυνη Πωλήσεων

Εργάζεται στο τμήμα πωλήσεων, με αντικείμενο την ενημέρωση των προγραμμάτων Εξοικονομώ καθώς επίσης και την προώθηση και πώληση των ενεργειακών προγραμμάτων της εταιρίας ΗΡΩΝ στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Καβάλας. Έχει πολυετή προϋπηρεσία στο χώρο των πωλήσεων.

Η εταιρία μας έχει συνεργασία με δύο ακόμα εξωτερικούς συνεργάτες μηχανικούς στις Σέρρες και στη Δράμα:

Μπουδακίδης Πανατιώτης

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε.

Ενεργειακός Επιθεωρητής με πολυετή εμπειρία στις μελέτες κατασκευής, στην έκδοση οικοδομικών αδειών και στην έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών. Αποτελεί στενός συνεργάτης της Partners Esco και δραστηριοποιείται στο νομό Δράμας.

Τουτζιάρης Κωνσταντίνος

Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. με Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων TEI ΣΕΡΡΩΝ (ΜΒΑ). Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε προγράμματα ΕΣΠΑ όπως το Εξοικονομώ κατ’ οίκον. Είναι Ενεργειακός Επιθεωρητής και επίσημος συνεργάτης του ΗΡΩΝ στο νομό Σερρών.

τα γραφεια μασ

Οι μηχανικοί και το προσωπικό της Partners Esco σας περιμένουν στα γραφεία μας για να σας εξυπηρετήσουν από κοντά και να σας παρέχουν καθοδήγηση, συμβουλές και ενεργειακές λύσεις για το ακίνητο που σας ενδιαφέρει.

Δείτε εδώ τον Κώδικα Δεοντολογίας της Partners Esco