Στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε η ανακαίνιση του σπιτιού μας είναι μία πολύ καλή λύση τόσο για τη βελτίωση της λειτουργικότητάς του όσο και για την ενεργειακή αναβάθμισή του.

 • Με την ανακαίνιση επιδιώκουμε τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των χώρων σας.
 • Δημιουργούμε υπεραξία του ακινήτου σας με την εκμετάλλευση όλων των πηγών ενέργειας.
 • Χρησιμοποιούμε βιοκλιματική αρχιτεκτονική για να πετύχουμε τη μέγιστη φυσική δροσιά το καλοκαίρι και την ελάχιστη κατανάλωση θέρμανσης το χειμώνα.
 • Η επίβλεψη γίνεται από έμπειρους μηχανικούς.
 • Το προσωπικό μας είναι έμπειρο και εξειδικευμένο.

Η PARTNERS Esco κατασκευάζει για εσάς έργα σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.
Αναλαμβάνουμε το έργο από την μελέτη και τον σχεδιασμό του και σας το παραδίνουμε έτοιμο προς χρήση!

Η Partners Escο ανέλαβε την ανακαίνιση και κατασκευή της μονοκατοικίας στο χωριό Πέρνη στη Χρυσούπολη Καβάλας.

Τοποθεσία: Πέρνη Καβάλας
Χρονολογία Υλοποίησης: 2020
Είδος Εργασίας: Ανακαίνιση – Κατασκευή

Εργασίες :

Μονώσεις – Στεγανοποιήσεις:

Η μόνωση αφορά στην δημιουργία ενός προστατευτικού στρώματος για ένα οικοδόμημα, που μπορεί να διαμορφωθεί εσωτερικά η εξωτερικά και να αντιμετωπίζει την θερμοκρασία ή την υγρασία. Θερμομόνωση ή υγρομόνωση-στεγανοποίηση. Μπορεί να εφαρμοστεί στα κάθετα στοιχεία ενός κτιρίου, στα οριζόντια, δηλαδή την ταράτσα και το δάπεδο ή στα ανοίγματα.

Θερμοπροσόψεις:

Η θερμοπρόσοψη είναι η μέθοδος αυτή που περιγράφει την εφαρμογή πλακών θερμομονωτικού υλικού στην εξωτερική τοιχοποιία του κτιρίου. Με αυτόν τον τρόπο εξαλείφονται τα σημεία εκείνα των δομικών στοιχείων που εμφανίζουν μεγάλες θερμικές απώλειες.

Για ένα επιτυχημένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης επομένως απαιτείται η μελέτη του κελύφους και των κλιματικών συνθηκών της περιοχής. Η θερμοπρόσοψη αποτελεί πλέον δοκιμασμένο σύστημα, με εγγυημένα αποτελέσματα. Σαν διαδικασία έχει μια μεθοδολογία που λειτουργεί σε στρώσεις.

Χρησιμοποιούμε πάντα πιστοποιημένα υλικά της αγοράς, ανάλογα με τα θερμοτεχνικά τους χαρακτηριστικά, τον τρόπο τοποθέτησής τους και την ανθεκτικότητα τους, τόσο μηχανικά όσο και χημικά.

Κατασκευή σκεπής:

Αναλαμβάνοντας την κατασκευή της σκεπής σας, έχουμε σαν στόχο να προσφέρουμε ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και αντοχής σε λογικές τιμές.

Το πάθος μας για τις κατασκευές σκεπών μας οδηγεί στο να επιλέγουμε πάντα τα πιο σωστά και ποιοτικά υλικά. Ο άψογος σχεδιασμός και η σωστή υλοποίηση είναι το μοναδικό μας μέλημα. Η επισκευή της στέγης σας απαιτεί σωστό σχεδιασμό και προσεκτική μελέτη.

Εμπιστευθείτε μας και απολαύστε μιας υψηλής ποιότητας επισκευή.

Τοποθέτηση Κουφωμάτων:

Η επιλογή του τύπου κουφώματος δεν είναι απλή υπόθεση και χρειάζεται να γίνει με ιδιαίτερη προσοχή.

Η PARTNERS Esco σας συμβουλεύει σχετικά με την αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων, με γνώμονα το συμφέρον σας και την ποιότητα εργασιών και υλικών.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρίας θα σας αντικαταστήσουν αποτελεσματικά τα παλιά κουφώματα με καινούργια, που σας προσφέρουν ηχομόνωση, θερμομόνωση και καλύτερη αισθητική.

Τοποθετήσεις πλακάκια – μάρμαρα:

Τα πλακάκια είναι η τελευταία επίστρωση σε ένα δάπεδο. Καθορίζουν την αισθητική του ποιότητα και αποτελούν βασικό άξονα επιλογής της επίπλωσης και διακόσμησης που έρχεται και συμπληρώνει την εικόνα του χώρου σας.

Η εταιρία μας σας προτείνει πλακάκια με αντοχή στον χρόνο, ανθεκτικότητα, μονωτικές ιδιότητες και εύκολα στην συντήρηση και στον καθαρισμό. Η επιλογή στα είδη, στο συνθετικό αποτέλεσμα και στην καταλληλόλητα των πλακιδίων για κάθε χώρο είναι πολύ βασική.

Απαιτείται έλεγχος στην αντοχή τους, την ολισθηρότητά τους, αλλά και η κατανόηση των συνθηκών της επιφάνειας όπου θα γίνει η τοποθέτηση, όπως η υγρασία ενός μπάνιου ή η χρήση ενός εξωτερικού χώρου.

Πατώματα:

Το πάτωμα ενός χώρου αποτελεί την βάση της αισθητικής του.

Η PARTNERS Esco σας καθοδηγεί αποτελεσματικά στην επιλογή του πατώματος που χρειάζεστε. Δίνουμε μεγάλο βάρος στην καλύτερη και αποδοτικότερη εξυπηρέτησή σας με συμβουλές σύγχρονες και επιλογές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Τα βερνίκια που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά και άοσμα και φροντίζουμε να διατηρούμε τις τιμές μας προσιτές. Η έναρξη και η ολοκλήρωση των εργασιών μας πραγματοποιούνται από έμπειρους μηχανικούς και εξειδικευμένα συνεργεία.

Ελαιοχρωματισμοί:

Δημιουργήστε το χώρο που σας εμπνέει συνδυάζοντας ψυχρά ή ζεστά χρώματα με αρμονικές και ήρεμες συνθήκες και ουδέτερες τονικότητες με απεριόριστες επιλογές σε χρωματιστές λεπτομέρειες.

Με άξονα το φυσικό φως του εκάστοτε δωματίου, τα υλικά και τις υφές που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και την προσωπική σας αισθητική, θα κάνουμε αλλαγές που θα σας αναζωογονήσουν.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει ελαιοχρωματισμούς σε διαμερίσματα, μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και κάθε χώρο της επιλογής σας, με διάφορες τεχνοτροπίες σε πολλαπλά χρώματα και σχέδια.

Συστήματα Θέρμανσης – Ψύξης:

Η επιθυμητή θερμοκρασία και άνεση σε ένα σπίτι, χειμώνα – καλοκαίρι απαιτεί δαπάνες σε πετρέλαιο, σε ρεύμα ή σε κάποια άλλη καύσιμη ύλη. Τα συστήματα θέρμανσης και ψύξης είναι υπεύθυνα για το 70% της κατανάλωσης ενέργειας σε ένα σπίτι.

Στόχος μας στην PARTNERS Esco είναι να σας καθοδηγήσουμε για τις δυνατότητες εξοικονόμησης χρημάτων, με πιο αποδοτικά συστήματα Θέρμανσης – Ψύξης με στοχευμένες λύσεις που να ταιριάζουν στο χώρο σας.

Αντικαταστήστε το υφιστάμενο σύστημα θέρμανσης με ένα σύστημα υψηλής απόδοσης όπως:

 • Λέβητα πετρελαίου ή φυσικού αερίου
 • Λέβητα βιομάζας πέλλετ
 • Αντλία θερμότητας

Αντικαταστήστε το υφιστάμενο σύστημα ψύξης:

 • Επιλέξτε συσκευές με υψηλό βαθμό απόδοσης και τεχνολογίας inverter.
 • Επιλέξτε το κατάλληλο σύστημα ψύξης και το σωστό μέγεθος κλιματισμού για τις ανάγκες του χώρου σας.
 • Τα κλιματιστικά διαιρεμένου τύπου (τα γνωστά σε όλους μας air-conditioning) είναι ιδανικά για τον κλιματισμό μικρών χώρων ή δωματίων.
Παροχή Ζεστού Νερού Χρήσης:

Οι βέλτιστοι τρόποι για παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης είναι είτε με ηλιακό θερμοσίφωνα εκμεταλλευόμενοι την ηλιακή ενέργεια, είτε με boiler, εκμεταλλευόμενοι το ζεστό νερό που παράγεται από το σύστημα θέρμανσης για τη θέρμανση του χώρου σας.

 • Ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα από τη θέρμανση του νερού. Το κόστος του είναι μικρό και θα αποσβεστεί άμεσα. Με τη χρήση ηλιακού θερμοσίφωνα θα εξοικονομήσετε έως και 70% μείωση ενέργειας χρησιμοποιώντας τον άφθονο ήλιο της Ελλάδας.
 • Με το boiler, το νερό θερμαίνεται ταυτόχρονα με τη θέρμανση του καλοριφέρ. Ουσιαστικά, το μπόιλερ λειτουργεί ως ένα επιπλέον θερμαντικό σώμα το νερό του οποίου θερμαίνεται από το ζεστό νερό του λέβητα.