Ικανοποίηση αιτήματος του ΤΕΕ/ΤΔΜ ένταξης επιλαχόντων στο Πρόγραμμα “Εξοικονομώ 2021”

  Ικανοποιώντας ένα δίκαιο αίτημα, που με επιστολή/παρέμβασή του, πρωτοστατώντας, ανέδειξε και έθεσε επιτακτικά, έγκαιρα και έγκυρα το σύνολο της Διοίκησης του Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του ΤΕΕ, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοίνωσε ότι στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021» εντάσσονται ως καταρχήν επιλέξιμοι και οι 47.433 επιλαχόντες.

  Έτσι, ο προϋπολογισμός του «Εξοικονομώ 2021», σύμφωνα με το Υπουργείο, αυξάνεται κατά 591,7 εκατ. ευρώ και ανέρχεται συνολικά σε 1,2 δισ. Ευρώ.

  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους, ότι στο σύνολό τους  οι δικαιούχοι του Προγράμματος είναι πλέον 87.578 νοικοκυριά σε πανελλήνιο επίπεδο, ενώ για τη Δυτική Μακεδονία σημαίνει ότι εντάσσονται στο πρόγραμμα επιπλέον 720 νοικοκυριά (495 στο Ν. Κοζάνης και 225 στο Ν. Καστοριάς) και οι ωφελούμενοι ανέρχονται πλέον συνολικά σε 4.117 νοικοκυριά. Ο συνολικός προϋπολογισμός για τη Δυτική Μακεδονία αυξήθηκε κατά περίπου 10 εκατ. και ανέρχεται πλέον στα 57 εκατ. περίπου.

  Το ΤΕΕ/ΤΔΜ, ανταποκρινόμενο στο θεσμικό του ρόλο,  προς όφελος όλων των μελών του και της κοινωνίας, θα συνεχίσει να κάνει παρεμβάσεις για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, με αίσθημα καθήκοντος και ευθύνης.

Πηγή: b2green.gr